گوهر پاک دوره نوجوانی تشنه تبیین حقایق دین

 

به نقل از روابط عمومی برنامه «چراغ» شبکه ۵، این برنامه در هفته جاری میزبان «خانم جعفری فر» بانوی نخبه ای که در رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجوی ممتاز و از استعدادهای درخشان کشورمون که در رشته دکتری هم در رشته خودشون میتونستند ادامه تحصیل بدهند و به جهت پژوهش ها و مقالاتی که داشتند حتی در کشورهای دیگه هم میتونستند پذیرش بشوند در مقطع دکتری بدون هیچ کنکور و موانعی ولی تصمیم می گیرند که در حوزه علوم انسانی و بنا به دغدغه ای که داشتند راه را تغییر دادند.
«جعفری فر» با اشاره به پژوهشهایی که در حوزه سبک زندگی عفیفانه داشته اذعان کرد، امروزه در سطح جهان به طور گسترده ای شاهد تلاشهایی برای کاهش شکل پوشش های عفیفانه و همچنین کاهش سطح عفاف در سبک زندگی هستیم. اگر در طول تاریخ پادشاهان حرمسرایی برای خود داشتند الان شبکه های پورن در فضای حقیقی و مجازی به شکل گسترده در حال گسترش هست- بطور خاص در صد سال اخیر- تا منافع لیبرال ها تأمین شود. از آن طرف تبعات این نوع سبک زندگی بشدت بر جامعه بشری در حال تحمیل هست با افزایش خیانت، آمار طلاق، سرگردانی فرزندان و بیماری های جسمی و روحی بسیار به تبع آن، که این بسیار تأسف بار هست. از سوی دیگر در کشورمان ایران شاهد پیشرفت زنان در عرصه های مختلف علمی، مدیریتی و ورزشی و … در سطح اجتماعی هستیم از اینرو تمرکز بیشتر و هجمه بیشتری هم روی زنان و دختران ایرانی است که از این بستری که برای زنان فراهم هست، غافل شوند و خودباوری و هویت ایرانی و اسلامی را از آنها بگیرند و حتی نقد غرب و بعبارتی بازگشت خود غربی ها به عفاف را هم نمی گذارند به گوش زنان ایرانی برسد. جنبش های عفافگرایی، موج اسلامگرایی، موج حجاب گرایی زنان غربی را رسانه ای نمی کنند و واقعیات جوامع غربی را پنهان می کنند. بنده با برگزاری کارگاه هایی دستاوردهای انقلاب اسلامی برای زنان را در جمهوری اسلامی تبیین می کنم تا در ساحت آگاهی بخشی قدمی بردارم و در این راستا فعالیت می کنم هر چند ساحات وجودی انسان بسیار هست و عوامل دیگری نیز دخیل هست. آگاهی از این حیث که برخی به غلط ورود به ورزشگاه و یا دوچرخه سواری را اولویت اول زنان القاء می کنند.
این کارشناس فرهنگی یادآور شد: اینگونه نیست که صرف آگاهی بخشی به زنان راهگشای معضل بی حجابی و پوشش های غیرعفیفانه باشد چرا که در بستر جامعه و در فضای حقیقی خانه و جامعه شاهد عرضه فرهنگ دیگری در همه ابعادش هستیم اعم از پوشاک غیر عفیفانه موجود در بازار، رسانه و یا شبکه های خانگی که نمی توان نسبت به تاثیر سوء آنها بی تفاوت بود. لذا متولیان امر و مسئولین، مجریان قانون هم باید خود را ملتزم و مسئول بدانند در این حوزه!
«خانم جعفری فر» تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر یا بعبارتی تذکر دادن به افراد دیگر در واقع برای متوجه کردن فرد نسبت به آن رفتار نادرست وی هست. دعوت به تفکر و اندیشیدن هست. تذکر دادن، نشانه ی بی تفاوت نبودن و دلسوزی و فراهم کردن فرصتی برای فکر کردن است. منتهی یک زمانی شرایط به صورتی است که به فرد تذکر بدهند و رد شوند و تمام اما در بسیاری موارد هم بستر برای انجام کار تربیتی فراهم هست مثلاً در مساجد وقتی نوجوانی که در مسجد حضور می یابد دغدغه او را بشناسیم، در فعالیتهای فرهنگی آنها را دعوت به مشارکت کنیم و جلسات پرسش و پاسخ بگذاریم تا غیر از خودش نوجوان های دیگر را هم همراهی کند و به مسجد بیاورد. در اینصورت گوهر وجود نوجوان مسجدی را قدر دانسته ایم.
این کارشناس فرهنگی در بخشی از سخنانش اشاره کرد: برای اقناع مخاطب و روشنگری در حوزه سبک زندگی عفیفانه باید به سیره پیامبران تأسی کرد و حقیقت خدا و فلسفه وجودی و آفرینش خلقت را برایش تبیین کرد. انسان خالقی دارد که بیشتر و بهتر از هر کسی نسبت به او شناخت دارد و فرامین الهی نیز راهنمای مسیر زندگی او خواهد بود. همانطور که وقتی فردی یک وسیله برقی می خرد برای نحوه ی بکارگیری اش به دفترچه راهنمای آن مراجعه می کند، باید در مورد دستورالعمل سبک و سیاق زندگی اش نیز به سازنده و خالقش مراجعه کند. همچنین با تبیین شواهد و آماری از سبک زندگی غربی و آثار و نتایج این مدل و این شیوه از سبک زندگی سعی در شناخت آثار سوء و منفی و معضلاتی که عملاً غرب درگیر آن هست و موج بازگشت زنان غربی به عفاف و … شود. واقعیت جامعه ما نیز این هست که ما زمانی به ایران مطلوب خواهیم رسید که بر مبنای اعتقادات و مبانی دینی خودمان عمل کنیم اما هر چقدر بر پایه سبک زندگی غربی پیش برویم ما نیز دچار همان مشکلات و معضلات خواهیم شد. لذا با پرسشگری و به چالش کشیدن واقعیات موجود جامعه جهانی می توان مخاطب را دعوت به اندیشیدن کرد تا همراهی باشیم برای بهتر دیدن حقایق و به تبع آن روی آوردن به سبک زندگی عفیفانه.
لازم بذکر است برنامه تلویزیونی چراغ در فصل سوم، در روزهای یکشنبه و سه شنبه حوالی ساعت ۲۱ از شبکه ۵ سیما به روی آنتن می رود و هر هفته یک چالش را مورد بحث و گفتگو قرار میدهد و یک نظرسنجی هفتگی برگزار میکند. @cheragh_tv5 در فضای مجازی دنبال کنید.

برای دیدن برنامه های این هفته میتوانید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://www.telewebion.com/episode/2627205

منبع: روابط عمومی برنامه تلویزیونی چراغ

 

برچسب:
برنامه چراغجوانانحجابدین گریزیورزشگاه

اشتراک گذاری: 

پست پیشین
کم کاری برخی مسئولین عامل دین گریزی برخی جوانان
پست بعدی
استفاده از پوشش های بدن نما و محرک، آسیب پذیری زنان را افزایش میدهد یا کاهش؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Enter Captcha Here : *

Reload Image

فهرست